![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Bez tam galvenais ir attieksme, kā man viens draugs teica: "Kad vēlies kādam iedot pa seju, neviena nav". Ja Tu savā kompānijā, tā teikt, nedirsīsi virsū urlām, viņi nedirsīs uz Tevi. Es visu dzīvi esmu pavadījis ar urlām aiz stūra, bet viņi man nepiesienas un es jūtos droši, jo zinu, ja kāds kretīns iemaldīsies pie manis, vietējie urļiki viņu atskaldīs un es varēšu mierīgi dzīvot tālāk. Jūties droši, esi pašpārliecināts, un Tev nebūs problēmu ar vietējo "inteleģenci". Tāpēc shine on, you crazy Diamond.
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:35 |