![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Skabais |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tikko ka beidzu maratona skatities 2. puslaiku
esmu sajusma par so gabalu ![]() esmu pavadijis savas bernu dienu naktis ar kabatas lukturiti un Velsa, Azimova, Strugatsku utt gramatam zem segas ![]() arkartigi reti ieks anime paradas kaut kas no "zinatniskas fantastikas" - nu ta - par zvaigznu celojumiem, svesam civilizacijam, nakotni protams, ka ir cupu cupam tadi "komiksu" limenu gabali (ar to es "nenomelnoju" - ari tadi sava stila ir labi) ar to es tikai gribeju pateikt, ka sa gabala pamata ir "zinatniskas fantastikas" cienigs sizets BRIDINAJUMS!!! - ja nu kads sataisas skatities - rekinieties, ka 1. puslaiks (aptuveni 1-15) ir izstieps, atstaj pat diezgan pliekanu iespaidu (bet skatams ir - nepametu pec pirmajam epizodem), tacu 2. puslaiks to atsver ar uzviju p.s. ja kads ir samo redzejis - varbut var padalities ar kadiem anime nosaukumiem, kas vel varetu pavilkt uz Sci-Fi - no savas puses es piemetu klat GITS un Gene Shaft |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:52 |