![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
![]() Ja ļoti grib, par dzīves jēgu var pataisīt demokrātijas iznīcināšanu - Demokrātija ir tīrs ļaunums - visi cilvēki sāk 'domāt', un tad arī rodas visas problēmas. Ideāla sistēma ieviešanai - kaut kādas karaļu ģimenītes, kas nežēlīgi moka un nostrādina pārējos indivīdus. Zemajiem ļautiņiem dzīves jēga būs īznīcināt šo necilvēcīgo sistēmu, bet kingu - to nepieļaut. Bet vispār - dzīvei jēgas nav, un patiesībā cilvēks par to tikai aizdomājas, ja viņam smadzenēs trūkst serotomīna. Tāka par savu dzīves jēgu vari radīt serotomīna vākšanu (viss kas tev sagādā prieku (skat. iepriekšējos postus + pilnīgi viss, kas tev sagādā prieku)) Ps: Kas tās par mūļķībām ka mēs dzīvojam tikai vienu reizi - runājiet tikai paši par sevi. -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:07 |