![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
doomed-Angel |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
tiko beidzu 8 klasi un man jau kaadu laiku galvaa ir haos, un es nesaprotu kaada jeea dziivot. prieks kaa mees daram to ko mees daram katru dienu galu galaa taapat zemzemes jaagulj buus aizmirstiibaa!
Tapeec luudzu pastaastiet man kaad jeega dziivot? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Aarpraac, kaads spams pa manu prombuutni! Man pilniigi skauzh... Vai tad es negribu spamot?
Dziives jeegu mekleet tieshaam nav jeegas. Dziives jeegu var izveeleeties, ja grib. Citam taa ir kalpot Dievam, citam uzlabot sabiedriibu, bet citam jautri pavadiit laiku. Izveelies saveejo un dziivo tai! Vienkaarshaak par vienkaarshu. Topiks sleegts, jo viedoklju daudzums nu te galiigi netruukst. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:09 |