![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Laiks šņabim! -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Savus sarkastiskos izteikumus varu apstiprinaat ar savu un savu pazinju atgadiijumiem iz dziives. Un ar peerkamiibu buutu jaasaprot ne tikai iisaas kleitnjaas, tiiklinjzekjubijsees un jacinjaas ar dzilju dekoltee teerptu buutnju darbosjanaas, taas vismaz godiigi prasa samaksu par savu "darbu". Peerkmiiba izpauzjas arii daudz rafineetaakaa un latentaakaa veidaa. Dziljumaa neiesju ![]() Uzskatu, ka aarzemniekiem lielaakoties ir taisniiba un Latvijas meitenju/sieviesju smagaa dziive sjeit spiezj vai mudina vinjas paardot sevi apmainjaa pret labaaku (iespeejams) dziivi aarzemees. Un kaads tam visam sakars ar sjovinismu? Protams, neesmu liels feminisma piekriteejs tacju neuzstaajos pret sievieteem kopumaa, galu galaa vinjas tacju ir cilveeka labaakie draugi, ja nebutu vinju, kas sagaidiitu savu miilosjo viiru vakaraa maajaas ar siltaam vakarinjaam, kas mazgaatu velju un to gludinaatu, kas apkoptu un audzinaatu beernus, kas uzticami gaidiitu savu viiru maajaas peec gara komandeejuma, kuraa vinsj buutu devies ar savu sekretari (23 gadus veco)? Atbildi uz sjiem jautaajumiem un tad sauc mani par sjovinistu. Iemetiet aci sjeit -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:10 |