![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Vairaaks reizes esmu centies iegaadaaties ff geimus uz ps2 bet orgginaalam nepietiek naudas(saapiigi sskkirties no 25 Ls
![]() varbuut kaads kam arii ir ps2 vareetu apmainiities ar speeleem vai nu uz visu laiku vai uz kaadu periodu passlaik man itkaa nekaa taada iipassa nav varbuut tikai silen hils 3 ssaada taada sporta speele un veel ssis tas vaardu sakot buutu pateiciigs ja kaads vareetu samainiities ar ps2 rpg speeleem.Nvaru pats nekaa normaala atrast. Ja nevarat samainiities tad varbuut vismaz pasakat labaako rpg speellu nosaukumus lai zinu ko pirkt |
![]() ![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Taatad viss notika no riita ap pulkstens 10 varbuut 10.20 nu kautkur ap to laiku.ES ar dazziem draugiem izeju caur tuneli kas ved no stacijas uz tirgu un nogriezzos pa kreisi kur eju liidz nonaaku pie peedeejaas buudinnas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() after 5 min(Mana seja nepaartraukti ir diivaini savilkusies ![]() paardeveejs atgriezzaas ar melnu maisinnu kuraa atroodaas ff-x dvd nu ko es prieciigs samakssaaju tos 5Ls un braucu maajaas.(pa cellam apluukodams diskau) (Passam man nav ps2 man ir tikai dators taapeec sarunaaju ar draugu ka speeleessu ar vinna ps2 bet vinnss pa to laiku var palaust manu datoru) atgriezzos maajaas un sakaartoju visas izejas un ieejas no televizoora un gaidu draugu kuram tuuliit jau jaabuut nepacietiiba ir un satraukums arii jo tas tak ir ff-x ![]() Peec kaadas stundas kaveessanaas ![]() ![]() ![]() ![]() ................es redzu ka mans tizlais televizors raada melnbalti,bllaaviens melnbalti,pie velna kaadaa sakaraa vinnss raadaas melnbalti ![]() ![]() ![]() Bet tas mani neattureeja visu nakti pavadiit pie ff.Grafiks ir tiiri taa neko.Saakumaaa nedaudz sassutu par liimennu nomainnu pret kautkaadiem skil pointiem vai kautko taadu, bet visai driiz jau pie taa pieradu un likaas pat labi.Filminnas un sizzets(melnbalti) izskataas diezgan pievilciigi.Patiik ciinnas veids varonnu nomainnas veids un visi mazie siikuminni.Vieniigais pie kaa neesmu pieradis 29 h laikaa ir tas, ka biju pieradis pats briivi klejot pa ff pasauleem ieprieksseejaas speelees taccu ssobriid man tas veel nav iespeejams.Speele mani jav ir lloti aizraavusi es tikai ceru ka paspeessu vinnu pa vienu ar pus nedeellu iziet jo peetstam vairs nebuus laika. ![]() Starp citu cik ilgi viinnu ir jaaiet ja es tagd esmu ticis liidz summoneres liigzvainna noslakteessanai un ssobriid eju uz all badi(ja nemaldos piraatu) pilseetu jo Sins muus izmeta uz kautkaadas salas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 19:10 |