![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() ![]() Attached image(s) ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Pašlaik esmu tikusi līdz pusei. Jāsaka, ka man patīk. Pat ļoti! Neuzbāzīga, mīļa un sirsnīga anime (nevis kā dažas citas... Cough, Naruto, cough...). Ļoti patīk čaru dažādība. Pagaidām vienīgais tēls, kas man ļooooti nepatīk, tas ir Yuuichi. Nepatīk viņa attieksme un, manuprāt, viņa ierunātājs ir neveiksmīgi izvēlēts (varbūt tas tikai man tā liekas, tā kā nemest man tomātus virsū).
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Ļoti patika moments, kad Mai pievarēja savas dzīves rēgus un Sayuri uzupurēja sevi viņas labā... Palika tik silti ap sirdi... Cerams, ka drīz beigšu skatīties, tad varēšu arī ielikt galējo vērtējumu. Lai gan tagad jau tai varētu droši ielikt 7.5. ![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:55 |