![]() |
![]() |
Šigeru |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
Izsaku piedāvājumu iegriezties šajā pasākumā. Būs diezgan interesanti, jo notiks dažādas lietas vienlaicīgi un katrs savai gaumei atradīs atbilstošo. Man piemēra viss laiks aizvadīsies viduslaiku pilī, kur notieks jūlija nakts un bruņinieku turnīri.
Būtu priecīgs ja kādu līdzīgi domāošo otakieti tad satiktu. 13.-16.jūlijs cēsīs, ceru ka atbrauksiet. ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Offtopic spams, kas saakaas ar "memo warp" paarvietots uz shejieni: http://otaku.lv/index.php?showtopic=3128
Tur arii turpiniet! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:09 |