kur maaciities, kur iemācīties japāņu valodu |
kur maaciities, kur iemācīties japāņu valodu |
sasuke321 |
Apr 15 2005, 00:49
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 |
Kur rigaa var iet maaciities japaannu valodu????????????
-------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
CirvjaKaac |
Jun 1 2006, 12:33
|
Danshaku Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle |
Nesen manā īpašumā nonāca kāda grāmata:
Sastādījusi Brigita Baiba Krūmiņa. Grāmatā ir Kandži, Hiragana, Furigana, Katakana un visa pārējā figņa, no kuras man pagaidām nav nekāda sajēga. Tur atrodama arī teikumu veidošana, vārdu veidošana, apvienotājpiedēkļi (?), kalendārs utt. Grāmata maksā ~8Ls. Cik esmu pašķirstījis liekas, ka japāņu valodas macītiesgribētājiem tāda noteikti noderētu. Tā lūk.. -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Šigeru |
Jun 1 2006, 19:58
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži |
QUOTE(CirvjaKaac @ Jun 1 2006, 11:33) man nelikās īpaši noderīga . vienīgais + manuprāt bij tās sākumā hiragana katagana pamācība, bet pati vārdnīca trūcīga ar vārdiem. Es tomēr palieku pie dator programas, bet ja kādam sagribas raxtīt ar roku uz japānu, tad tas ir ieguldijums pareizraxtībā. |
Ginta |
Jul 10 2006, 10:44
|
Hakushaku Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga |
QUOTE http://otaku.lv/uploads/20060601_860_latvjap3.JPG man nelikās īpaši noderīga . vienīgais + manuprāt bij tās sākumā hiragana katagana pamācība, bet pati vārdnīca trūcīga ar vārdiem. Es tomēr palieku pie dator programas, bet ja kādam sagribas raxtīt ar roku uz japānu, tad tas ir ieguldijums pareizraxtībā. visu cieņu Krūmiņas kundzei, jo viņa tomēr lietas labi pārzin, bet lai cik ļoti man labāk patiktos materiālās vārdnīcas un uzziņas materiāli, es ar' vairāk izmantoju dator-programas un internetu.. (piem. Japanese Word Processor, ko var dabūt bezmaksas www.nihongo.lv (-kur, starpcitu, var atrast vēl šo to interesantu..-iesaku). sasaļā 'skapis' ) lai nu kā.. šogad ir iznākušas 'Japāņu-latviešu mācību kandži vārdvīca' divos sējumos.. (?????:: ) (iniciatore un autore-Brigita Baiba Krūmiņa) ..bija pat 'atvēršanas svētki' (pirms pasākuma info:LETA) tad nu gribēju pajautāt, vai kāds tur bija un vai kāds ir redzējis šīs vārdnīcas dabā..?? - kādas ir? .. un vai tās (jau) ir iespējams iegādāties kādā parastā grāmatu veikalā?? This post has been edited by Ginta: Jul 10 2006, 14:22 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Šigeru |
Jul 12 2006, 19:51
|
Jinushi Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži |
QUOTE(Ginta @ Jul 10 2006, 09:44) es ar' vairāk izmantoju dator-programas un internetu.. (piem. Japanese Word Processor, ko var dabūt bezmaksas www.nihongo.lv (-kur, starpcitu, var atrast vēl šo to interesantu..-iesaku). sasaļā 'skapis' ) Gadijumā tas nav JWPce, jo pilno nosaukumu nezinu, un neesmu to vilcis no www.nihongo.lv, bet paldies par adresīti, ļoti laba. |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:13 |