![]() |
![]() |
lAAcis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 18-October 05 ![]() |
''Lāčplēsis'' ir Latvijas eposs un taatad viskrutaakais sižetss nākošaajai Ledusskapja sāgai.
Ideja - Tigra,Kikyou Oriģinalitāte - Kikyou Uuberkrutums - Tigra Sexīgums - Tigra (tie pēdējie divi pierakstīti, lai es justos svarīgāka ![]() Oriģinālais autors - Andrejs Pumpurs Zīmētāji: ES KIKYOU SUSHI AYUMI (Es protams nevienam nejautāju vai piekrīt, jo es tacu esmu TIK svarīga un nozīmīga, ka man nedrīkst atteikt - tjipa Dievs (ahh, kaa es zaimoju)) Pirmā nedēļa paredzēta charu izstrādāšanai. Pāšlaik ir skaidrs, ka: Kabacis - nigers, melnais bruņinieks Lāčplēsis - Tomāts Kāmīšu armija - vāci (traka tauta). Plūme - spīdola Gurķis - Vaidelotis Laimdota - brokastu majonēze Daugava - Musarņiks Raganu kalns - mikroviļņu krāsns Latvija - ledusskapis Pērkons - sviesta nazis Berta - supermens - viņa slepenā identitāte ir sētnieks Velns - burkāns Bīskaps - Gurķis Burtnieks - paprika Latvju tauta - olas(es esmu tā smukā ar rozā jaciņu, Kikyou taa seksiigā ar peldkostīmu, Ayumi ar krutajiem oranžajiem matiem, Sushi - taa ola, kas eed sushi) Sviests - Laima Biezpiens - lauma Siers - dēkla jogurts - likteņtēvs kefīrs - līgo pārējie dievi - rāceņi un redīsi jūra - izlietne u.c - vēlāk iepostošu pārējos čarus Es aizmirsu savu paroli taapeec, tagad es postoju no šejines - Es ir TIGRA This post has been edited by lAAcis: Jul 13 2006, 19:45 -------------------- ES esmu Tigra, šis ir profils, kad es aizmirstu savu paroli... vai arii vnk gribu buut laacis... :D
![]() |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol. Krāsainu no manis vari negaidīt, es nekad nekrāsoju haltūru komiksus.
![]() A ta mēs pieturamies pie kautkāda stāsta vai pofigkā maucam? Pēc šitā nevar saprast, plus man absolūti nav ne jausmas no kurienes sākt. P.S. Tas ir zemeņu zefīrs? o.o This post has been edited by Kikyou: Jul 13 2006, 21:56 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:17 |