![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Es katru dienu skatos pa Jetix un tagad ari pari 12. skatities shaman kink iekš Jetix max.
![]() Mani uzjautrinaja vienā sērijā pie beigām tas kad Ziks ēda Yo un zvanija modinātājs yo modinātaju izslēdza un Ziks palika ar garu degunu. ![]() man nāk smiekli pēdējās sērijās kad ziks jau ir pie šamaņu karaļa kad ziks dusmojas trīskārš posts!!! Tiek piešķirts warns par atkārtotu brīdinājumu par dubultpostiem. +ja apraksta par kādu seriālu, tad vajadzētu tomēr aprakstīt mazliet sīkāk, izteikt savas domas, nevis aprobežoties ar teikumiem "man patīk šis seriāls" This post has been edited by JurCHiX: Jan 16 2006, 19:48 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ehh, man kaut kā neveicās ar šo brīnumu. Viss, ko varēju dabūt, tā bija amerikāņu cenzētā versija, kas bija dublēta krievu valodā. Teikšu tā: dubs bija ļoooooooooti vājš (dažviet pat izslēdzu skaņu, lai nedzirdētu Yoh Asakuras balsi). Tā kā tā bija cenzētā versija, neko īpašu neieguvu šo skatoties. Viss likas tik bērnišķīgs sataisīts. Par to nevilcināšanos es arī piekrītu. Tas laikam arī ir šīs animes lielais pluss, ka nav garās runāšanas un visi ķeras klāt pie darīšanas. Varbūt, ka mans viedoklis būtu cits, ja būtu redzējusi oriģinālu, bet tā kā man nav vietas un nav arī laika vilkt, iztikšu ar to, ko esmu jau redzējusi. Šai animei varētu ielikt 7 balles.
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Jul 14 2006, 16:24) Varbūt, ka mans viedoklis būtu cits, ja būtu redzējusi oriģinālu Neteiktu kad ljoooti maniniitos viedokils bet labaaks bik buutu.Teikshu atklaati krievu versija....s.cks.Bet japaanju ir labaaka.Tomeer atziishu dazhas balsis bija taadas mazliet eww...Kopaa viss ir skataams.Dikti gan man patiik endinga dziesma ![]() This post has been edited by pinksakura: Jul 15 2006, 14:00 -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:58 |