![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Laiks šņabim! -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kur tad tu sjaadu izteikumu izraki? Par maukaam ir pienjemts saukt tikai vingrosjanas tiesnesjus, nevis sievietes, kas apstaaklju spiestas dodas mekleet labaaku dziivi pie saana nosaciiti turiigam aarzemniekam, kura vieniigaa ieintereseetiiba sjajaa pasaakumaa/dariijumaa kaa veelaak izraadaas ir sievietes nepilngadiigais beerns (dzimums atkariigs no gaumes). Ok, varbuut mazliet sabiezinaaju kraasas, tacju sjaadu gadiijumu nav mazums. Neapgalvoju, ka jebkura meitenes/sieviete, kas draudzeejas ar aarzemniekiem dara to ar materiaalu ieintereseetiibu, tacju buutu smiekliigi noliegt, ka taadas ir krietnaa mazaakumaa, jo galvenais meerkjis kontaktos ar aarvalstniekiem, tomeer ir nograabt izdeviigu partiju, kas nodrosjinaas labklaajiibu citaa valstii. sjaadus izdeviigas iepreceesjnaas gadiijumus es pat no personiigaas pieredzes tev varu uzskaitiit vismaz 5, un ja palasa iepaziisjanaas sludinaajumus, tad atklaasies, ka virkne aarzemnieku pusmuuzja vecumaa un vecaaki viiriesji, materiaali nodrosjinaati, meklee sievietes liidz 30 gadiem ilgstosjai "draudziibai", nu vai kaut kaa taa, zjeel, ka pa rokai nav neviena laikraksta. SAuc to par "vieglu uzvediibu", "dariijumu", "mau...u", "prostituuciju" sjii procesa saturs no taa nemainiisies, jaa tas nav tik tiesji kaa pieiet uz ielas un izmantot prostituutas pakalpojumus peec izcenojuma Ls 25 - 1h, tacju savaa dziljaakajaa buutiibaa abi sjie procesi ir liidziigi. Forma atskjiraas bet saturs nee. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:08 |