![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Laiks šņabim! -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Zini, es neizsleedzu nekadus gadiijumus, tachu pastaav paaraak daudz un dazhaadu cilveeku. Un jebkas ko mees te varam uzraxtiit ir loti subjektiivi, jo tiek raxtiits vai nu no savas pieredzes, vai tuvaakaa draugu loka/preses ult.,taapeec manupraat sho teemu turpinaat nav diezko veerts.
Runaajot par sludinaajumiem.. es meesmu tas cilveeks ar ko par to var runaat, man ir tendence visus uztvert kaa "cilveekus" nevis naudas maisus vai bileti gaishaa nakotnee. varbuut es paarspiileeju, bet majupraat cilveeki kuri meklee sev kaadu kas nodroshinaas tiem naakotni pashu vietaa, ir vaaji un neko daudz dziivee nesasniegs.Kameer neizdariisi pats, neviens to tavaa vietaa neizdariis... Taa, labi... man saak apnikt,es te jau galiigu sviestu raxtu. Vaardu sakot, galvenais ko es meeginaaju pateikt raxtot shajaa topikaa bija tas, katrs ir individuaals un peec viena nevar spriest par visiem. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:25 |