![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Spike |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 16-March 05 From: Riga,Visku 15 ![]() |
Man loti patika si anime , daudz smiekligus momentus, un varoni kuri ir lidzigi EVA
Sky/fi короче говоря ![]() Pagaidam izgaja tikai 12 sserijas no 50. Par anime - meha/action. Meha dizajn Sedzi Kavamori (!!Macross!! , Escaflowne) Kurs interesejas varu dod privata saitu kur var download Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nezin, nezin, man Rentons patīk. Protams, nespīd ar IQ, taču honest and determined gan viņš ir. ^^ So much the huggable type. *cough* Anyway. Ņemot vērā to, ka man lielākoties kaitina visas mechas, tad šī manās acīs ir tīri ok anime, jo es līdz šim neesmu sajutusi nekādu nepatiku ne pret Nirvashu, ne pret kādu citu, vulgāri sakot, mašīnīti, hehe. Es gan vēl neemsu tālu tikusi, bet esmu visnotaļ apmierināta ar redzēto. Tā kā pēdējā laikā mani nekas neaizrāva, Erueka ir patīkams pārsteigums. Varbūt man trūka mazu, pamuļķīgu galveno varoņu, hehe. ^^
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |