![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
darknight |
![]() ![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
![]() Laiks šņabim! -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Zini, runaajot par bordeljiem. Kamer es biju Vaacijaa es sagadiijuma peec gandriiz nokluvu vinaa no tiem, tachu peec sarunas ar "sutenieri" es sapratu ka reaali meitenes ideaali saprot uz ko iet, tikai savas mulkiibas peec domaa ka vinaam tas buu savaadaak, ne taa kaa "taam citaam, kas bija dumjas un uzpirkaas" u vinjas sapelniis naudu un atgrieziisies maajaas.
man staastiija par gadiijumiem kas Vaacijaa tikai paardotas meitenes no Kazahstaanas, tachu tas bija jau savaadaaks gadiijums, vinjas tika "maajaas" paardotas par noeiktu naudas summu un tad paardotas vaacijaa kaa sievas. Runaat par aarzemju sexindustriju var daudz un dikti, tachu arii taas meitenes kas tur nokluust, nokluust tur savu indivduaalo iemeslu deel. Un starp citu ja jau aizskaaraam sho teemu... shajaa industrijaa preteejaa dzimuma paarstaavju arii nav nemaz tik maz. Tikai tas ir mazaak izpausts. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 July 2025 - 05:59 |