IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

> Gin-iro no kami no Agito, Movie (2006)
Hikaru
post Jul 23 2006, 19:03
Post #1

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

Info: AniDB
Studio: GONZO
Viss notiek 300 gadus nākotnē. Neveiksmīga eksperimenta dēļ ar ģēnu manipulāciju mežs sāka uzbrukt cilvēkiem. Dzīvi palikušie cilvēki dzīvo ārpus meža, tuksnešainā vidē, kur pietrūkst ūdens. Vienu dienu Agito satiek meiteni no pagātnes, kurai ir missija atjaunot civilizāciju.
Ļoti smuka (super) datorgrafika. tongue.gif Action bija interesants dažās vietās (tur kur kāvās un lodes svaidīja). Tikai sižets likās ļoti garlaicīgs. Filmas pirmā pusē gandrīz nekas nenotika. Satika to meiteni un viss. Vienmuļi parunāja, pastaigāja, vel parunāja (laika stiepšana). Ja nebūtu tā garlaicīgā “nekā nedarīšana”, anime būtu daudz interesantāka. Bet dēļ datorgrafikas bija vērts paskatīties. smile.gif
Mans vērtējums 6/10

image
image
image
image
image

This post has been edited by Hikaru: Jul 23 2006, 19:07
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Replies
Hikaru
post Jul 23 2006, 19:09
Post #2

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

Nē, man tieši liekas, ka CG ļoti labi izskatās. wink.gif To es nesaprotu, kā tāds CG var slikti izskatīties (pat ja ilgi skaidros, ko jau mēģināja darīt). Dinamika arī laba.

This post has been edited by Hikaru: Jul 23 2006, 19:12
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 13:47