IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

> Kaapeec taa?, Gotu probleema....
anishuara
post Jul 24 2006, 19:14
Post #1

Hakushaku

Group: Chuunin
From: somewhere deep inside

Njutaa mani interesee kaapeec muusu Latvijas gotiem nav gaumes? blink.gif unsure.gif jo tagad goti ir vienmeer netiiri un abdriskaati, mani tieshaam uztrauc tas,kaapeec ja tu esi gots tad tu geerbies kaa bomzis? wink.gif vai tad ir tik gruuti buut par skaistiem gotiem, kaadi tie ir japaanaa? laugh.gif
Un tagad mani interesee kaapeec tas taa ir Latvijaa.... huh.gif dry.gif

--------------------
image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topic
Replies
edg
post Jul 24 2006, 20:15
Post #2

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Manupraat, shis jautaajums ir visai dumjsh. Tas ir kaa uzdot cilveekiem "Kaapeec debesis ir zilaa kraasaa?". To var zinaatniski peetiit, un nedomaaju, ka atbalstu otaku foruma izveeleeshanos kaa varbuutisko iespeeju, kur atradiisies kaads, kas to dariis. No otras puses, sho jautaajumu var atrisinaat arii prasot pashiem gotiem tieshi "Kaapeec tev nav gaumes kaa, piemeeram, shim cilveekam *raada bildi*?" Netaisi aplinkus topikus, jo tad visaadi cilveeki saaks meetaat savus nejeedziigos mineejumus, pie tam forumaa esoshie goti nodomaas "Vismaz man ir gaume" un taa arii nekas sakariigs netiks uzrakstiits.
Ja tu gribi labu mineejumu, tad luudzu:
Tas ir kultuuras, gaume un audzinaashanas jautaajums. Pirmkaart jau tas, kas ir skaists, kas nav ir gaumes jautaajums. Otrkaart, kultuura un audzinaashana un pati gotisma izpratne nosaka to, kaads buus gots. Latvijaa gotisms paarsvaraa ir attieksmes izpaushana. Ne jau skaistums parasti ir svariigaakais, bet fakta izraadiishana, ka piederi pie gotiski domaajoshajiem. Citur varbuut gotismu uztver vairaak kaa stilu nevis attieksmi.
Bet izteikt sho mineejumu no manas puses bija egoistiski peec tam, kad teicu, ka cilveeki neprot uzmineet. Es tev tieshaam iesaku prasiit gotiem, kaada ir vinju gaume, un, kad paarliecinies, ka slikta, prasi, kaapeec. Nav nekaada labuma izdariit mineejumus, jo tie nedod pieraadiijumus par mineejuma patiesumu.

Ja veelies turpinaat topiku, never to valjaa, uzmet man PM, parunaasimies, pieraadi, ka topikam tomeer ir jeega, un vareesi turpinaat.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 18:29