![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Info: AniDB
Studio: GONZO Viss notiek 300 gadus nākotnē. Neveiksmīga eksperimenta dēļ ar ģēnu manipulāciju mežs sāka uzbrukt cilvēkiem. Dzīvi palikušie cilvēki dzīvo ārpus meža, tuksnešainā vidē, kur pietrūkst ūdens. Vienu dienu Agito satiek meiteni no pagātnes, kurai ir missija atjaunot civilizāciju. Ļoti smuka (super) datorgrafika. ![]() ![]() Mans vērtējums 6/10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Hikaru: Jul 23 2006, 19:07 |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
sizhets - imho tipisks ghiblisks. anti-war/pro-nature/environment. vairums ghibli/miyazaki gabalu gan patiik bik vairaak (nezkaapeec liekas cilveeciskaaki/simpaatiskaaki?), eg. no liidziigiem - nausicaa, mononoke hime, laputa, bet arii shii anime likaas baudaama, patika.
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Šo te brīnumu arī es pavisam nesen (vakar) noskatījos, tas jau mani sen interesēja, kā Gonzo pirmā pilnmetrāžas anime, kas daudz ko izsaka.
Tomēr biju vīlies. Sižets nepavelk, lai gan grafika ļoti skaista un detalizēta. Bija arī detaļas kas man lika teikt 'wtf?' Piemēram, staigājošs vulkāns, kurš pēc savas dislokācijas vietas nomainīšanas sāk izvirst. Vuklāns, of all things! Nē, var jau būt ka mūsu atvašu advancētā tehnika spēs tādu brīnumus veikt, taču tas likās šausmīgi greizi. Cerams, ka nākošajā pilnmetrāžas anime Gonzo ieliks arī vairāk domu, nevis tikai datoranimāciju. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(zenofex @ Jul 23 2006, 20:11) Piemēram, staigājošs vulkāns, kurš pēc savas dislokācijas vietas nomainīšanas sāk izvirst. Vuklāns, of all things! ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |