![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
Es katru dienu skatos pa Jetix un tagad ari pari 12. skatities shaman kink iekš Jetix max.
![]() Mani uzjautrinaja vienā sērijā pie beigām tas kad Ziks ēda Yo un zvanija modinātājs yo modinātaju izslēdza un Ziks palika ar garu degunu. ![]() man nāk smiekli pēdējās sērijās kad ziks jau ir pie šamaņu karaļa kad ziks dusmojas trīskārš posts!!! Tiek piešķirts warns par atkārtotu brīdinājumu par dubultpostiem. +ja apraksta par kādu seriālu, tad vajadzētu tomēr aprakstīt mazliet sīkāk, izteikt savas domas, nevis aprobežoties ar teikumiem "man patīk šis seriāls" This post has been edited by JurCHiX: Jan 16 2006, 19:48 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Noskatījos līdz galam. Teikšu vien to pašu. Ļoti labs, intensīvs Action (cīņas), kas ir ļoti liels pluss, atšķirībā no Naruto un Blech, kur viss velkas ar ļoti garu pļāpāšanu un lēkāšanu. Un daudz optimisma šeit, ka patīkami skatīties. Laba komēdija un pietiekoši labs sižets. Laba mūzika. Visas Opening un Ending dziesmas ļoti patika. Nevienu openingu, endingu neizlaidu. Es teiktu 9/10
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:57 |