![]() |
![]() |
hypnotize |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
?
nu jaa...... Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
izskataas, ka top jauns interesants stils...
gaidu naakamos,mani interesee vai viena nianse, kas daudz ko izshkjir, ir kljuuda vai stils. Ja naakoshajos nianse saglabaasies, tad gods tev! (a es netiekshu, kas pa niansi, jo ja taa ir kljuuda, tad taas uzspeeleeshana kljuus negliita) -------------------- |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
izskataas, ka top jauns interesants stils... gaidu naakamos,mani interesee vai viena nianse, kas daudz ko izshkjir, ir kljuuda vai stils. Ja naakoshajos nianse saglabaasies, tad gods tev! (a es netiekshu, kas pa niansi, jo ja taa ir kljuuda, tad taas uzspeeleeshana kljuus negliita) hmmm...nu ko tad jau redzeesim..tavs komentaars mani ieintereseeja... ...censhos un censhos un nevaru saprast, kura tad iisti buutu taa nianse.. ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 12:31 |