![]() |
![]() |
hypnotize |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
?
nu jaa...... Attached thumbnail(s) ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
labi izraadiijaas, ka taa bija kljuuda...
bet tas taa, tagad varu pateikt, kas par niansi: roku iipatneejais garums rada efektu, ka rokas ir samainiitas ar kaajaam vietam, ja shaadu stilu izstraadaatu, tas speetu buut kautkas ljoti ljoti interesants. Shaada stila ziimeeshana ir ljoti gruuta taapeec, tad tev buutu gods. It iipashi iipatneeji un skaisti vareetu izskatiities shaadaa stilaa ziimeti renesanses laikmeta cilveeki... (siekala tek, iedomaajoties) Shaada veida ziimeejumi speetu tiktieshaam ietekmeet apzinju. ![]() Bet, ja nav tad nav, kaa ir taa labi ![]() Un keydan: Es neglaimoju, ja tam nav nopietns iemesls. Pie tam, ja arii kautkas izskataas peec glaimiem, tad tas vareetu buut taapeec, ka cilveekiem, kas ziimeet tikai saak, es censhos noraadiit uz labo, luudzot pieveerst uzmaniibu kaadai detaljai,kas jaauzlabo, taapeejaadi pakaapeniski tiek krietni uzlbots skills. bet olders(ne-iesaaceejiem) , es baaziisho degunaa jebko, kas nepatiik, jo taadus opotnujus, tik viegli no celja nenositiisi, un kritika paliidzees apzinaat savas kljuudas. (veel tagad atceros kaartiigo, pamatiigo edg postu, gribeetos veelvienu) (....neee, man nav mazohistiskas tieksmes...) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 12:31 |