![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() Paareejie divi screeni 12 -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Apšaubu, ka PS3 būs spēcīgāks par X360.
Vismaz spriežot pēc playable kontenta, kas bija pieejams šā gada E3. QUOTE FFVII:AC filmas gafika Ja kāds atcerās, tad arī uz PS2 tika solīta grafika kā dzīvē. ![]() Naive. Konsoles labumu vērtē pēc pirmās hands-on pieredzes, nekādi subjektīvi vērtējumi pre-renderētu mūviju iespaidā. Un bez HDTV ekrāna nextgen konsoles ir ripoffs, uh, maybe except wii. |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Un bez HDTV ekrāna nextgen konsoles ir ripoffs, uh, maybe except wii. xBox 360 iet tīri labi bez HDTV. Man liekas, ka es pirkšu Wii un PS3 pēc kādiem 4 gadiem, kad paziņos par ps4! Tāpat kā dabuju pirmo PS un! Jo tad viņam būs normāla cena, jo sākumā Eiropā viņš maksās 800$. Amērikā 500! Un ap to laiku viņam arī būs daudz labas spēles, kuras sākumā nebūs! Bet Wii man liekas var spēlēt jebkuru sēli un būs jautri. :\ Keydan, kāpēc tev emulatoru? Tāpat labāk ir spēlēt uz konsules. Un ja aŗi būtu PS3 emulators, vaitad tu lādēt 20gb kautkādos torrentos dēļ vienas spēles? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 01:05 |