![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
1. visai nosaciiti vaarda angliskais tulkojums
2. GitS : )_ (lai gan redzeetas tikai paaris seerijas,bet...) 3. nez.veel neesmu pietiekoshi redzeejis lai vareetu izveeleeties 4. no kaadas flash'aa ziimeetas animes (?.taa var buut?).iepatikaas shii varonja darboshanaas stils 5. nav,un shaubos vai buus 6. nosaukshu divas: 2001:A Space Odyssey un Naked Lunch 7. pasen atpakalj noskatiijos ken ishii klipu dziesmai extra un sapratu ka anime ir tas kas man dziive ir truucis ![]() 8. veel gads liidz 21am -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |