![]() |
![]() |
Yume |
![]() ![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vai es kautko palaidu garām, vai arī vairs nepastāv tāda iespēja upload'ot bildes uz šī servera, t.i. otaku.lv gallerijā caur parastajām postošanas opcijām?
Cik redzu ir izmainīts layouts dzīvībai svarīgajām foruma opcijām, taču ar to arī pazuda upload image opcija, vai arī es esmu pārāk padauzīta lai to atrastu. UPDT- tiko ievēroju ka ir pazudusi pati gallerija. Kur palika? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
solution to all ur problems ![]() Es tajaa linkaa neredzu pazudu6o Gallery ![]() so, nevisaam... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
solution to all ur problems ![]() Es tajaa linkaa neredzu pazudu6o Gallery ![]() so, nevisaam... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 02:18 |