![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
UPDT:10.02.05
1. No kurienes njemts niks? No vaardniicas. Vajadzeeja fiksi izdomaat login, un taa kaa vajadzeeja kautko iisaaku, tad uzdūros shim. 2. Miiljaakas anime seriaals Laikam tas buutu Cowboy Bebop, kautgan nevaru izshkirties, starp to un Wolf's Rain,arī FMA un Samurai Champloo nav tālu. 3. Miiljaakais anime OVA Ai no Kusabe 4. No kurienes njemt avatars No Kazuia's Minekura's artbook'a, tas ir varonis no viņas mangas "Wild adapter" Kubota 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ) bildes nav, bet teksts ir no bērnu dziesmas, "the cat came back" 6. Miiljaakaa filma Grūti pateikt,pārāk daudz. 7. Kaapeec saaku skatiities anime? ļaunais liktenis ![]() 8. Cik man gadu proud 18 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 16:55 |