![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
deleted-ray |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu taa kaa man nav ko dariit noleemu iepostot kaadu anketinju ar jautaajumiem, uz kuriem var atbildeet visi briivpraatiigie ~_~
1. No kurienes njemts niks? 2. Miiljaakas anime seriaals 3. Miiljaakais anime OVA 4. No kurienes njemt avatars 5. Un no kurienes signature bilde (tiem kam ir ![]() 6. Miiljaakaa filma 7. Kaapeec saaku skatiities anime? 8. Cik man gadu ![]() Sorry ja kaadam liksies tizli jautaajumi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
1. No kurienes njemts niks?
No datorspeeles Might and Magic 6 - Vienkarshi iepatikaas shis vaards un viss. 2. Miiljaakais anime seriaals? Nezinu, bet vareetu buut Angelic Layer, par energjiju, dziives uzskatiem, nepadoshanos un draudziibu. 3. Miiljaakais anime OVA? Maz esu skatiijies, bet laikam labaakais bijis Battle Angel Alita 4. No kurienes njemt avatars? No Animatrix, epizode laikam saucaas Beyond 5. Un no kurienes signature bilde? Nav signature bildes. 6. Miiljaakaa filma? Nu taada iisti miiljaakaa nav man, bet peedeejaa laikaa aizkustinaaja/aizraava LotR, Firefly (gan seriaals), Green Mile, Battle Royale 7. Kaapeec saaku skatiities anime? Dazhi tipi saslimdinaaja ![]() 8. Cik man gadu? Daaaudz, 31 (briizham nesaprotu kaapeec skatos vispaar animi, shaadaa vecumaa. Bet neiedziljinos shajaa jautaajumaa, jo esmu pieradis dariit taa un to kas man vislabaak patiik) -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 07:51 |