![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Chrno |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ehh tiko noskatijos Chrno Crusade raudat saku murgs kaut kads ta ir pirma anime ko ir Gonzo taisijusi un ar tik bedigam beigam?Kurs no jums vel ir redzejis un ka patika ? U kad noskatijaties garigais nebija sabojats ?
|
![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Well, no vienas puses Chrno Crusade man likās diezgan laba anime, bet no otras - sviestaina :\ Kko biš vairāk gaidīju o.ō Beigas jau man tika sen nospoilerotas, bet neko pa Aion un Satellu (vai kā viņu tur sauca, vairs neatceros
![]() Bāc, ku žel bija Satellas... Viņa bija mans mīļākais čars tajā animē :/Skumji, skumji... Aion uzrašanās pēkšņi Vatikānā bija vnk wierd. Bija tāda sajūta ka anime varētu vel turpināties, lol. Cilvēkiem iesaku labāk manu izlasīt. Tur viss ir daudz sīkāk paskaidrots (tik esmu iestrēgusi pie 6 volumes vai kur un nezinu kur turpinājumu dabūt :|) Kā jau zināms, manga labāka par animi. <3 7/10 balles šai animei. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |