![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Chrno |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ehh tiko noskatijos Chrno Crusade raudat saku murgs kaut kads ta ir pirma anime ko ir Gonzo taisijusi un ar tik bedigam beigam?Kurs no jums vel ir redzejis un ka patika ? U kad noskatijaties garigais nebija sabojats ?
|
![]() ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Kaarleen- liels paldies. Tagad peec paaris nedeeljaam mosh kko jau vareeshu saakt skatiities, jo man ilgi vilsksies, bet, es domaaju, ir taa veerts.
Edited: noskatījos šo seriālu līdz galam, vēl joprojām esmu tā iespaidā, pilnīgi gribas kko līdzīgu uzrakstīt, bet es zinu, ka ir jāsavaldās, citādi atkal taps kaut kas dīvains un tiks pamests pusceļā ![]() Vispār, lielisks seriāls, ļoti patika. Emocijas, sajūtas. Pašas beigas, kad viņi aizgāja mūžībā, jo abu laiks bija iztecējis, tik skaisti, viņus atrada sēžot uz soliņa sadevušos rokās. Tiešām lielisks seriāls, nenožēloju, ka tik ilgi gaidīju! ![]() This post has been edited by Kaede: Nov 7 2006, 20:21 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:43 |