![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ideja njemta no cita foruma, kur diskusija nospraaga normaalu atbilzhu truukuma deelj.
Vienvaardsakot, jautaajums ir par paradoksu- Vai bibliskais Dievs ir speejiigs radiit akmeni, kuru pat vinjsh nevar pacelt? Ljaujiet mineet, ka es te teemeeju uz to ka Biibelee ir teikts, ka Dievs ir visvarens. Es te negribu diskusiju, vai Dievs pastaav, ja vinjsh pats sevi apgaazh, bet gan par visvareniibu. Dievu izmantoju taadeelj, ka taa ir daudz vienkaarshaak teikt, nekaa `visvarens, esenciaals sapraats`. Vai tas maz ir iespeejams, tiiri teoreetiski? Nedaudz pasham ampeleejot pie shii paradoksa, nonaacu pie secinaajuma, ka shis paradoks ir tikpat cikliski muuzhiigs, kaa jebkursh cits paradoks. Ja Dievs var radiit akmeni kuru pat vinjsh nevar pacelt, tad vinjsh tiktieshaam ir visvarens, bet vai vinjsh ir pietiekoshi visvarens lai paceltu nepaceljamu akmeni? Ja vinjsh var pacelt nepaceljamu akmeni, tad vinjsh tieshaam ir visvarens, bet tad vinjsh tomeer nevar radiit akmeni, kuru pat vinjsh nevar pacelt, utt. Vai muusu foruma dizhgari spees piedaavaat savu filozofisko domu pavedienu? PS. te vienkaarshi sen jau iztruukst filozifiskas teemas, peedeejaa ko atceros bija par fiziku un stiigu teoriju un vienu dziives pabeernu, kursh domaaja, ka ir ljoti gudrs. This post has been edited by Sigfa: Aug 1 2006, 18:25 |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
wow man radaas daudz dazzaadu lietu teiksim taa ko es gribeetu pateikt
pirmkaart sigfa vispirms nodirss kaukaadu tur noobu un peectam pats uzvedaas kaa taads jo tiessam sigfa tu atllauj cilveekiem izteikties briivi un pectam centies vinnus nolikt ...taccu teema vienalga interesanta es piedaavaaju ssaadu viedokli ka dievs ir visvarens no muusu viedoklla jo mees nespeejam radiit to ko ir (protams neapspriezzot vai ir vai nav vienkaarssi piennemot to kaa pamatu) radiijis dievs un mees to nespeejam taadeell priekss mums vinnss ir visu vaross un nav jeegas iedzillinaaties siikumos starpcitu esmu gatavs pacelt jebkuru akmeni jebkaadaa izmeeraa un svaraa ja vien juus iedodat man proporcionaali piemeerota garuma un izturiibas kaarti un atbalsta punktu(viselementaaraakaa fizika he he) bet es iesaku turpinaat ar fiziku jo arii tur ir liidziigi joprojaam nenoskaidroti jautaajumi es gan vairs neatceros teorijas autoru bet veina no neatrisinaatajaam teorijaam ir "kas notiktu ja neapturams speeks savaa cellaa sadurtos ar neizkustinaamu massu?" nu plassas iespeejas teorijaam ![]() This post has been edited by aivvv: Aug 4 2006, 17:27 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:17 |