![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
![]() ![]() ![]() eksistencionaali katram straadaajossajam ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
luugssu iztikt bez personiskas dabas apvainojumiem un izteikt savu viedokli par attieciigo teemu nevis spamot ssajaa pavedienaa un censties pamatot savu viedokli par sso pavedienu (kuru gan neviens neluudz) uz personikiem apvainojumiem jo ssaads pamatojums galiigi nav nedz objektiivs nedz loggisks nedz ceru veeraa nnemams
![]() tieksim man personiski labaak patiik working hard jo tur vaards working ir pirmais un pret darbu man ir mazaak iebildumi nekaa pret smagu darbu un es izdzirdot sso vardu savienojumu varu justies drossiibaa tiessi par tik ilgu laiku cik ilgi nepieciessams lai izrunaatu vaardu work un ietureetu pauzi pirms hard ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:10 |