![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
![]() ![]() ![]() eksistencionaali katram straadaajossajam ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
beidziet vienreiz taisīt bezjēdzīgus topikus.
Vai citējot edg: Offtopic ir teemaam, kas iet aarpus citaam sadaljaam, bet liidz kaut kaadai robezhai tomeer. Dazhas teemas ir "par taalu". Piemeeram, shii. Kyuu shoreiz pats aizveera topiku ilgi pirms es paspeeju izlasiit, taapeec viss ir ok, bet jebkuraa naakamaa gadiijumaa, es buushu dusmiigs par shaadaam teemaam. Kaadaam teemaam? Paliidzeet maajas darbaa. Paliidzeet magjistra darbaa. Veikt bezanimeteemas aptauju. Uzzinaat, kursh saldeejums garshiigaaks. Uzzinaat, vai otaku kasa sev dibenu. Tas viss ir meesli. Ja topiks ir domaats offtopic informaacijas apkoposhanai, tad tas ir "par taalu". (..) Bet ir veel virkne citu moderatoru, kuriem var nepatikt topiks un vinji buus nikni, lai arii man nekas nebuus pretii. Apshaubaamas tematikas topika taisiitaajam jaaizdabaa visiem. Tikliidz kaadam moderatoram kas nepatiks, topiks tiks veerts ciet. Netaisniigi? Nevajag taisiit apshaubaamas teemas topikus! This post has been edited by JurCHiX: Aug 4 2006, 19:08 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:14 |