![]() |
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
mana sarakste ar biedru sipps
![]() QUOTE QUOTE QUOTE atkal izklaidejies ![]() da nee tu ko ![]() ![]() ![]() ![]() un kaapeec ne 66666666??? lol man viekarsi slinkums rakstit tos Message Title, un man ir ipašas sēpajas šaja foruma nogalināŧ topikus. un šoreiz pat nebija jasaudz EDG vienkarši es radu sadu spama vilni ka administratori saprot ka jaslēdz šī bodīte ciet ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Es ar izmantoshu iespeeju iespamot.
Par kaadu spiedienu gan tiek runaats? Man tiiri iet pie sirds shii foruma moderaatoru pashpuciskums (ar iznjeemumiem, lastguru meedz stipri paarcensties :/ ) un bezjeedziigiem topikiem ir tikai viens lietderiigs izmantoshanas veids- iespamot kautko tikpat nejeedziigi offtopisku kaa sho postu. Priekaa. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:46 |