![]() |
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
mana sarakste ar biedru sipps
![]() QUOTE QUOTE QUOTE atkal izklaidejies ![]() da nee tu ko ![]() ![]() ![]() ![]() un kaapeec ne 66666666??? lol man viekarsi slinkums rakstit tos Message Title, un man ir ipašas sēpajas šaja foruma nogalināŧ topikus. un šoreiz pat nebija jasaudz EDG vienkarši es radu sadu spama vilni ka administratori saprot ka jaslēdz šī bodīte ciet ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mani uzskati:
1. Topiku aizklapēšanai ir jānotiek tikai ļoti retos izņēmuma gadījumos, kad tiešām redzams, ka temats ir izsmelts (nevis adminim pēkšņi iešāvies prātā, ka tas tā varētu būt, vai vienkārši paužot savas personiskās antipātijas). Atminos, ka agrāk slēgts topiks bija kaut kas ārkārtējs, tagad tā ir kļuvusi par normu un tas man nepatīk. 2. Spams ir jādzēš un to kas ir spams noska foruma noteikumi. Protams, ir gadījumi kad uz to var skatīties caur pirkstiem, jo pavedienā veidojas normāla diskusija, tad kāpēc dzēst, taču arī te ir jābūt robežām (un modiem šis robežas ir organiski jāizjūt). 3. Diemžēl šajā forumā maz praktizēta, taču nepieciešama lieta ir topiku dzēšana. Kretinē kaudze ar vienkārši aizslēgtiem divpostu, trīspostu offt. pavedieniem, kuri nesatur vispār nekādu noderīgu infu. Kam viņi vajadzīgi? Metode darbojas arī kā labs profilaktisks līdzeklis pret bezjēdzīgu topiku dzemdinātājiem. 4. Iespējams, šī nav īstā vieta kur par to pukstēt, taču ja reiz esmu ieskrējies tad lai iet. Kāpēc tik piekasīga attieksme pret nekaitīgām rupjībām? Kāpēc jācenzē, piemēram, tādi nevainīgi vārdi kā dibens un kaka (šur tur esmu manījis, laikam lastguru darbs)? Katrs ierobežojums nogalina daļu no foruma, tāpēc katram ierobežojumam ir jābūt pārdomātam un izsvērtam, nevis balstītam uz mirkļa iegribām un subjektīvo izpratni par to kādam vajadzētu izskatīties forumam. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:40 |