![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
![]() taapeec gribeeju paprasiit, kaa jums patikaas shitaa filma.... Nu mani jau ljoti aizkustinaaja...nu kaa jau kara rezjiims un viss paareejais.....man liekas bija ljoti beediiga un skumja....un taapeec arii ljoti laba... .......un nosaukums jau pats par sevi........ un kaa jums??? -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tik daudz visā plašājā pasaulē jau ir pateikts par šo meistardarbu, ka nez vai ir iespējams pateikt ko jaunu. Pats biju nolēmis ķerties pie referāta apjoma darba rakstīšanas, taču kārtējo reizi slinkums ņēma virsroku, varbūt kādreiz vēl pieķeršos. Vienu gan pateikšu, cilvēkam kuru šī anime nespēj aizkustināt nav sirds. Pierādījums, ka animācija var būt daudz labāka par aktierkino, pierādījums tam, ka ar roku zīmētas animācijas tēlu sejās un kustībās var būt vairāk dzīvības, kā visos Holivudas blokbāsteros kopā ņemtos. Pierādījums tam, ka ne jau didaktiska uzbāšanās un izskaitļoti emociju kāpinājumi un kritumi, spēji uzrunāt skatītāju, bet gan vienkārša un lielākoties patiesa dzīves stāsta atainojums. Bez izpuškojumiem. Bez manipulācijas un meliem. Bez labajiem un ļaunajiem. Vienkāršs stāsts, kuram ir tūsktošiem līdzīgu. Labākā pretkara drāma, kas jebkad ir radīta un tai ir vieta visu daudz maz kompetentu kino kritiķu TOP 10.
Tiem, kas labāk skatās "To end all wars" nevis "Saving private Ryan". -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23 July 2025 - 10:27 |