![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Ja jau iepriekšējais offtopik topiks ir izsmelts vairakas reizes, tad varbūt ir vērts uzsākt kādu jaunu topiku, tikai šoreiz ar lielāku jēgas saturu tajā.
Un tāpēc prasu es: kas notiek tuvejos austrumos? kas ir vainīgs? un kā to atrisināt? (Kad sāksies otrā lappuse tad došu arī savas domas) -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Par spīti ShinChan'a vēlmēm te sastapt politoloģijas fakultātes maģistranta traktātu par tēmu "Tuvie austrumi: Vai žīdi ir maitas vai tomēr nē?", atļaušos tā īsi iepostot manas domas šajā sakarā. Piekrišana/nepiekrišana un oponēšana/atbildēšana nav vēlama, par cik man būs slinkums atbildēt. Uz "izsvērtiem spriedumiem un situācijas analīzi" arī nepretendēju.
kas notiek tuvejos austrumos? -> Tas pats, kas visur citur. Politika. kas ir vainīgs? -> Kopš kura laikā politikā ir vainīgie? Ir tikai valstis ar savām interesēm. Sliktie puikas izriet no tā, kurā robežas pusē tu stāvi. Ko un cik pērt, parasti nosaka uzvarētājs. Man personīgi ir galīgi vienalga - neesmu ne žīdmasonu armijas atbalstītājs, ne simpatizēju Libāņiem. Turpretī NATO un Irākas konfliktā, ļaunie izriet no tā kā tu uz to skaties - kā viltīgs ekonomists, kā naivs humānists, vai kā cilvēks, kas saprot, ka ar islāmu draudzīgi nedzīvosi (atšķirīgas pārāk jau nu ideoloģijas tomēr). Mans viedoklis - Allāhs nav mūsu draugs. negrasos par to diskutēt, tāpēc vietējā muslumaņu grupiņa var nesūtīt naidīgus PM ar Džihāda pieteikumiem. un kā to atrisināt? -> Jautājums: Vai vispār vajag risināt? Protams, te atkal kāds izteiktais humānists varētu sākt gauži raudāt no sērijas: "Bet nevainīgie cilvēki! Bet bērni! Bet daiļās sievietes ar lielajām krūtīm, vells ar ārā!". Karš ir karš - upurus skaitīsim pēc tam. Nevar uz tuvajiem austrumiem skatīties no humānās Eiropas ierakumiem. Tur joprojām konfliktus risina nevis ar Versache diplomātiem rokās, bet ar veco, labo Kalašņikovu. Kamēr tas neatsaucas uz Eiropu, NATO vai kādu citu organizāciju, kurā esam lojāli jo lojāli biedri, imo, ir galīgi bezjēdzīgi tur censties iesaistīties. Vispasaules miera ideja tomēr ir utopisks mierinājums, ko sev sniedz kristieši, liberāļi, filantropi un citi knariņi, ejot gulēt. This post has been edited by GameMaster: Aug 4 2006, 22:56 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:42 |