![]() |
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
mana sarakste ar biedru sipps
![]() QUOTE QUOTE QUOTE atkal izklaidejies ![]() da nee tu ko ![]() ![]() ![]() ![]() un kaapeec ne 66666666??? lol man viekarsi slinkums rakstit tos Message Title, un man ir ipašas sēpajas šaja foruma nogalināŧ topikus. un šoreiz pat nebija jasaudz EDG vienkarši es radu sadu spama vilni ka administratori saprot ka jaslēdz šī bodīte ciet ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
jebkuras vairaak via mazaak sakaartotas sabiedriibas pamataa ir birokraatija lai cik tas arii diivaini kaadam neliktos bet bez taa lielaaka sabiedriiba nevar pastaaveet jo tiessi birokraatija ir taa kas paliidz noskaidrot kur kurss cilveeks atrodas ssajaa sabiedriibaa kaadi ir vinna pienaakumi un tiesiibas....
...to mees tiessi varam paarnest arii uz ssaadu virtuaalu interneta sabiedriibu kaada pastaav arii ssajaa forumaa un principaa vajadzeetu buut taa ka visu skaidri un gaissi nosaka foruma noteikumi taadeell lai visi vareetu justies ssajaa forumaa vienliidziigi vai vienliidziigaaki jo ssis forums ir domaats visiem kam saistiiba vai interese par anime (taa taccu ir?) un tas ir tiessi tas par ko es esmu atllausso uzsveert esmu nevis neesmu kaa netiessi centies apgalvot tu edg vienmeer ciiniijies par to lai ssajaa forumaa tiktu izstraadaatas tiessi ssim forumam piemeerotaas sabiedriskaas kaartiibas normas kas llautu visiem vienkaarssajiem lietotaajiem justies vienliidziigiem un moderaatoriem vienliidziigaakiem par paareejiem lai nerastos ssii diskriminaacija to starpaa kuri kaa tu saki prot sarunaat un saprasties ar administraatoriem un tiem kuri to neprot neveelas vai nemaz negrib jo vinnus interesee tikai un vieniigi anime runaajot par lielaakajiem vainiigajiem ir tikai un vieniigi interpretaacijas jautaajums un arii mans informaacijas pasniegssanas veids kuru es pats uzskatu par pietiekam dzilli ironisku iespeejams ka dazzbriid varbuut pat paaraak lloti jo lielaakajai dallai diemzzeel tas neaiziet vai arii varbuut ka vaina ir manii un es to nespeju taa pasniegt visi mani dzeestie sleegtie un visaadi citaadi piebeigtie pavedieni ir bijussi ar kaadu noteiktu ideju (necentiissos gan apgalvot ka es atceros kaut pusi no taam visaam) vai arii lai iipassi izceltu kaadu ssii foruma nepilniibu meigginot jus piespies pieveersties konkreetaaku noteikumu izstraadaassanai un manupraat progress ir tikai pie ta vajadzeetu nopietni straadaat taadeell ka moderaatori joprojaam pat pastaavossos noteikumus interpretee kaa vien veelas un taadejaadi pastaav milziiga patvalla kas ir jau iesuunojussi ssajaa forumaa.... nezinu gan vai tas ir normaali man piekrist ssinccanam un vai arii tas kaa es esmu izpratis vinna postu ir tas ko vinnss ar to domaaja taccu piekriitu ka tiessi moderaatoru darba teiksim taa razziiguma uzlabossana vareetu lloti daudz ko dot This post has been edited by aivvv: Aug 4 2006, 23:54 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:45 |