![]() |
![]() |
Akito-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 18-July 06 ![]() |
LABDIEN! visiem mana topika (izstaades) atveershanas dienaa!!
he-he ..... taads iesaakums ........ nekad nav padevushaas runas..... tad pie lietas .... esmu skatiijies daudzas animes ..... nekad neesmu meegjinaajis, kaut ko uzzimeet animes stilaa .... vispaar maakslas skolotaaja saka, ka es ziimeeju kaa cuuka ar kreiso kaaju ..... bet te nu es saduushojos ..... veelos izmeigjinaat savu veiksmi ..... un protams dzirdeet kritiku par maniem "maaklas" darbiem ....... te buus pats pirmais, ko meigjinaaju uzzimeet...... shai skicei aizgaaja kaadas 2h stundas domaashanas un tad 3h ziimeeshanas ........... manupraat sanaaca tiiri taa smuki ............ ........................................................................... P.s. esmu dzirdeejis par taadu maajaslapu kur var ielikt ziimeejumu un tad tur tam ziimeejumam dod URL .... vai kaads vareetu man iedot shiis maajaslapas atdresi .......... paldies par lasiishanu ..... Akito-kun This post has been edited by Akito-kun: Aug 2 2006, 21:33 Attached thumbnail(s) ![]() |
![]() ![]() |
Akito-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 18-July 06 ![]() |
QUOTE Es redzu kur tu painta mazas kļdiņs esi labois. Un zobs ari ir uszimets painta? Emm ... zobs ir uzzimeets ar roku.. tikai , kad es saku dzeest aaraa.. viskaut kaadus netiirumus... sanaaca taa, ka zobs sapluuda ar visu muti .... un izskatiijaas diivaini... taapeec panjeemu un izbalinaaju viduci ..... bet taa paldies ... ![]() This post has been edited by Akito-kun: Aug 7 2006, 13:40 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:36 |