![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šis shounen-ai ir kļuvis neapraxtāmi populārs..
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Ir, ir 7ā pēdējā. cik esmu novērojusi, jaunas sērijas parādās otrdienās. Weee, nevar sagaidīt! Tur pat shounen-ai īsti nav, tikai jaukas platoniskas attiecības... un ja būs shounen-ai, tad COME ON, Ritsuka ir tikai 12 gadus jauns!!!! 12!!!! Kā mans mazais brālis!!! Lai manam brālim būtu attiecības ar 18gadīgu veci!!!! VIŅAM TIK AGRI NOKRISTU AUSIS!!!!!
Heh. Gribu mangu. Pārāk cute. ![]() -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Lai manam brālim būtu attiecības ar 18gadīgu veci!!!! 20 nebija? ![]() ![]() Pagaidām esmu noskatījusies tikai 3 epas, bet man jau baigi patīk ^^ Ļoti kjūtīgi un tieši tas liek man skatīties tālāk. (Nerunājot par Ritsuku ![]() Vispār anime tāda forša, tikai nepatīk, ka Ritsu vislaik kliedz uz Soubi. Kautgan.... tas ir diezgan saprotams... o.ō Es teiksim vispār pīties negribētu ar 18/20 vai cik gadus vecu džeku... o.o Un man ir 12... o.ō Un arī šī anime baigi pievilina... tā īsti nevar atrauties... No šīs animes skatīšanās es pat Soubi kautkad domāju kosplejot! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:50 |