![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Ja jau iepriekšējais offtopik topiks ir izsmelts vairakas reizes, tad varbūt ir vērts uzsākt kādu jaunu topiku, tikai šoreiz ar lielāku jēgas saturu tajā.
Un tāpēc prasu es: kas notiek tuvejos austrumos? kas ir vainīgs? un kā to atrisināt? (Kad sāksies otrā lappuse tad došu arī savas domas) -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es gribu tikai nocitēt veco, labo Mēfija onkuli:
"Jo mazāk cilvēks zina, jo vairāk viņam ir viedokļu." un piebilst, ka nevienam no mums nav pietiekami daudz objektīvas informācijas par abām pusēm, lai izveiktu dajebkādu vērā ņemamu analīzi. Šaubos arī, ka kaut viens no otaku.lv ir bijis Tuvajos Austrumos un zina kā tur viss notiek. Man personīgi nepatīk, ka Rietumu demokrātijas modelis tiek uzspiests visiem pārējiem. Pat ar ieročiem rokās. Demokratizatori atradušies... Savukārt Izraēla ar arābu valstīm kašķējas jau kopš tās dibināšanas brīža. Kaut kā nefanoju ne par vieniem, ne par otriem. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:41 |