![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šis shounen-ai ir kļuvis neapraxtāmi populārs..
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
..mmmm.. Loveless..!!
anime īstenībā ir diezgan apdalīta ja salīdzina ar manga, bet vienalga.. ..šī ir vēl viena (no ļoti retajiām) anime, kuru noskatījos visas sērijas pēc kārtas, neatraujoties.. neviens mirklis nelikās garlaicīgs vai lieks.. man patikās pilnīgi viss.. stāsts, character-i, artwork, mūzika, .. apturiet mani pirms es izplūstu pārspīlētos glaimos.. *nespēj vairs noturēties un dodas noskatīties vēlreiz* p.s. you better not mess up the caracters when cosplay - pacentieties kā nākas Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. aa This post has been edited by Ginta: Aug 27 2006, 15:06 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:49 |