![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
![]() mans stāsts: ..klejojot pa internetu un uzkrājot informāciju par dažādiem anime tēmām un vēl šo to.., ievēroju, ka nereti uzpeld vārds otaku.. turpat kk ieraudzīju sarakstiņu at testiem, kas sola ietestēt vai un cik ļoti otaku tu esi.. domāju: ai tāpat nav ko darīt.. un šeku reku, man paziņo, ka esmu viens no tiem.. mana reakcija: wth?? apskatījos vecajā labajā wikipedia, lai saprastu, par ko esmu nosaukta.. bet jau atkal: wth?? beigās vienkārši paskatījos, ko citi var piedāvāt un kādā no i-search lapām ierakstīju 'otaku'.. un vola' - viens no meklēšanas rezultātiem bija otaku.lv (..sākumā gan bija diezgan liels pārsteigums, ka kaut kas tāds var būt arī vietējs un latviešu valodā..) apskatīju galeriju, palasīju dažus topikus un nolēmu, ka nevienam nebūs pārāk lieli iebildumi, ja šeit vēl kādu laiku uzkavēšos.. ![]() end of story p.s. varbūt tie, kas šeit ir jau no sākta gala (idejas autori un citi bīdītāji -starpcitu:paldies), var padalīties par to, kā radās doma, ka vajag/būtu lietderīgi.. un vai gadījumā neesat kādu brīdi domājuši, ka tomēr (vairs) nevajag.. ?? QUOTE Hmmmm... man liekas , ka tāds topiks jau pastāv Edit: e?? pastāv?? es visur izmeklējos, bet neatradu.. ja ir, tad parādiet, kur un tādā gadījumā lūdzu kādu, kas augstāk stāv šo topiku dzēst.. ![]() This post has been edited by Ginta: Aug 10 2006, 12:20 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Mani atvilka Kenshin sakot ka ter infa par animefestu
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:42 |