![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Storm |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Atshifreejums : pirmie skaitliishi ir domaats vecuma intervaals, taalaak sekojoshie burti noraada uz dzimumu.
P.S Ieteicams balsot nevis par to, kas varaax patiik, bet par sevi! ![]() Ceru ka tas naw paaraak offtopic, jo meerkis ir noskaidrot kaadas vecuma un dzimuma grupas ir vairaak vai mazaak paastaaveetas foumaa. ![]() Paldies! Edit: Taa kaa balsojums anoniims, laipni aicinaati balsot par sewi arii tie, kas negrib, lai citi zin vinju vecumu ^^! Progress: Meitenes - sarauj (defaultaa man liekas ka "Siev." ir wairaax, bet...)!! This post has been edited by Storm: Aug 10 2006, 17:20 -------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Daudz vecu Viir. un mazu Siev. ![]() ![]() ![]() vainu man šodien garastāvoklis ir tik labs, vai kā, bet izlasot šos postus es atkal smējos. Jo reāli starp aktīvajiem jūzeriem tā arī ir - Da Zdrastvujet LOLI ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Spectre: Aug 11 2006, 16:14 -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:12 |