![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Šis shounen-ai ir kļuvis neapraxtāmi populārs..
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Redzeju pirmo seriju, reakcijas:
1) WTF? 2) Beeeee... Pec tam es uszinaju ka ras ir YAOI un atkal mana reakcija bija: 1)Beeeee... 2) Tfui!!! Bet meitenem tadas lietas patik... This post has been edited by Keydan: Aug 11 2006, 19:18 |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Redzeju pirmo seriju, reakcijas: 1) WTF? 2) Beeeee... Pec tam es uszinaju ka ras ir YAOI un atkal mana reakcija bija: 1)Beeeee... 2) Tfui!!! Bet meitenem tadas lietas patik... juts so you know: tas pat tuvu Yaoi nestāv.. katrs skatās to, kas patīk.. (..un īstenībā arī ne visām patīk, tāpēc.. [censored] ![]() This post has been edited by Ginta: Aug 11 2006, 20:28 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:55 |