kur maaciities, kur iemācīties japāņu valodu |
kur maaciities, kur iemācīties japāņu valodu |
sasuke321 |
Apr 15 2005, 00:49
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 5-November 04 |
Kur rigaa var iet maaciities japaannu valodu????????????
-------------------- Life is given to every fool
but the power to take life only to the chosen ones. |
Brencs |
Aug 13 2006, 22:30
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 13-August 06 |
Man viens jautājums vai man būtu cerības iestāties Rīgas kultūru vidusskolā ar šādām atzīmēm( saukšu tikai gada atzīmes): Latv.val - 6 Litertūra-8 Angļu val. -6 Vācu val. -6 Matene -5 Informātika -10 Bioloģija -7 Ģeogrāfika -8 Vēsture -10 Mūzika -7 Mājturība -7 Vizuālā māksla -9 Sports-6 Ētika- i 1) Nekādā gadījumā neiesaku stāties Rīgas Kultūru vidusskolā. :/ Pats tajā nomācījos 9 gadus, par ko gan esmu priecīgs, jo aptuveni 6 gados(kad tā vēl bija Rīgas Japāņu valodas un kultūras vidusskola) tur tiešām esmu daudz ko iemācījies. BET!!! Kad no direktores amata tika atstādināta Brigita Krūmiņa, kura pašas spēkiem no nulles bija radījusi skolu, kura Latvijā bija kā vārti uz Japānu, skola aizgāja galīgā grīstē. Pazuda kontakts ar japānu un būtībā jebkāds sakars ar japānu, neskaitot pāris jap.val. skolotājus, kuri gan vairs nemācīja tik labi kā "vecajos labajos laikos". Tagad direktore ir Solveiga Remese, ar kuru man par prieku bieži iznāca pakonfliktēt >:) , bet no japāņu kultūras, kur nu vēl valodas, viņa nesajēdz nenieka. 2) Brigita Krūmiņa vadot japāņu valodas kursus kautkur Rīgā. Info: Gengo, japāņu valodas un kultūras studija Rūpniecības 7 tel.9137559 3) Pats esmu daudz zaudējis no iepriekšējām zināšanām. Varbūt kāds varētu ieteikt kādu vārdnīcu (datorā) vai rakstīšanai kādu programmu? -------------------- Like many things, I am nothing.... To be free like the wind. The rest is shadows, the rest is secret. Only peace remains. ...あの は ぶしど の むきぶつ |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:05 |