![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Tātad, esmu nolēmusi beidzot esmu nolēmusi kaut ko mēģināt noskaidrot par to savādo un sarežģīto mākslu, ko sauc par ANIME un MANGA. (lūdzu nedodiet man kaut kādus linkus)
jautājumi: 1.Kas īsti ir anime? Ko nozīmē tas vārds, un ko apzīmē ar anime jēdzienu? 2. Kas ir manga? Ar ko manga atšķiras no anime? 3. Vai anime vienmēr ir seriāls, līdzīgi kā pokemoni? Vai vienmēr anime ir līdzīga pokemoniem, un citiem s```, ko rāda pa TV3 no rīta? Ne jau stila ziņā, bet sižetā un tamlīdzīgās lietās... Daži no mani mokošajiem jautājumiem ir uzdoti, gaidu, atbildes, pēc tam var parādīties jauni jautājumi. ![]() piedodiet par šā miera traucējumu. This post has been edited by Ragana: Oct 21 2006, 12:31 -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
--- Pirmaamkaartaam, piedodiet par garumziimju truukuma, esmu uz datora bez garumziimeem. ---
Nesaprotu, vai te dazham labam patieshaam nokritiis gabals, ja vareetu cilveekam, kuram aciimredzot ir probleemas ar anglju valodu iedot sakariigu atbildi, nemetot linkus (Psst! Vinja pat bija pateikusi, lai cilveeki linkus nedod, kursh te iisti ir lielaaks n00bs?) un nesaucot par n00bu. Un kas vispaar tie par google aizstaavjiem ir? Lai tak cilveeks domaa, ko grib, jeez... Ja es pateikshu, ka kafijas tasiites ir stulbas, tad cilveeki arii man saaks brukt virsuu par to, ka "KAFIJAS TASIITEEM TACHU ARII IR JUUTAS!!!!!"? Chill. Protams, es nerunaaju par visiem, kas atbildeeja. Anyway. Piedodiet, ja atkaartojos. 1. "Anime" ir saiisinaajums no animeeshon, kas ir kaa japaanji raksta animation. Taatad, vienkaarshi animaacija, bet vaardu "anime" izmanto, lai vareetu lasot atshkjirt no citu valstu animaacijas. Anime ir japaanju multenes, kuras no citu valstu multeneem var atshkjirt peec taa, ka (lielaakoties) ir speeciigaaks sizhets un animaacijas veids ir savaadaaks, veel necenzee taadas lietas kaa asinis vai lamuvaardus. 2. Manga ir japaanju komiksi, protams, atshkjiraas ar to, ka taa ir anime lasaamaa veidaa. Manga ir melnbalta, iznjemot dazhreiz paaris pirmaas lapas kaadai mangai dazhreiz ir kraasainas. Mangu lasa no labaas puses uz kreiso (arii tulkoto mangu, jo samainiit puses nemainot bildi ir sarezhgjiiti), kaa jau visus izdevumus japaanju valodaa. 3. Anime ir gan seriaali gan filmas. Par to liidziibu, hmm... Anime ir daudz dazhaadi zhanri. Lielaakaa dalja anime ir bez monstriem, dziivnieku hibriidiem utml. Liela dalja anime ir vispaar par ikdienas dziivi, bez nekaadiem paardabiskiem gadiijumiem. 4. Chibi ir samazinaati cilveeki - parasti vinjiem galva ir tikpat liela cik kjermenis. 5. Lolicon... To jau tu man liekaas pati sev atbildeeji, varbuut vaardam ir citi pielietojumi, bet es citus nezinu. This post has been edited by Kikyou: Aug 14 2006, 06:17 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:39 |