![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Psycholog |
![]() ![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Nu par to jau patiesībā var lemt tikai foruma tēvi, bet es vienkārši vēlētos dzirdēt foruma parasto useru domas.
Ja ir vēl kādi varianti, nekautrējieties, postojiet iekšā, nevienam tas netraucēs, es domāju. Personīgi es uzskatu, ka vajadzētu no foruma atdalīt sadaļu ART un izveidot no tā visa atsevišķu forumu (īsti vēl neesmu patiesībā izdomājis, kā tas varētu notikt) un sadaļu offtopic vajadzētu vairāk kontrolēt, t.i. lai viss forumā būtu pa tēmai, nevis ka ik pa laikam parādās visādi eksistencionāli jautājumi. Laikam nedaudz par daudz variantu saliku. Paldies par uzmanību ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Patreizējais stāvoklis mani personīgi pilnībā apmierina. Sarunas par Anime un Mangu un pa brīdim uzpeld kāda interesanta diskusija. Ideāls savienojums.
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 07:39 |