![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
jaunaakajaa "A-ZET" zhurnaala numuraa ir rakstinsh par anime. ir veelams izlasiit! negribu neko staastiit, lai ir intriga.
![]() |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Kāādi sievišķi? blink.gif Tas izklausās drausmīgi, bet vari bildi parādīt? Nu, tad nesaprotu, kā kādam var patikt hentai... Es, principā, arī neesmu dižs hentai cienītājs (ja tā padomā, man laikam tomēr vairāk simpatizē sievietes bez falliem, nekā ar), taču tas gabals ir diezgan labs pierādījums tam, ka anime un ķermeņu dabīgums ir savstarpēji diezgan nosacīti saistīti jēdzieni. Ja tiek skatīti tikai siekalaini love-story un naivas komēdijas, šāds iespaids var rasties. Bet kā noteikti teiktu ShinChans: "Anime ir ļoti dziļš un daudzpusīgs žanrs." Sievietes ar peņiem tam ir labs pierādījums. Un bildi parādīt nevaru jo cilvēks, kas šo ūber-muļķiku man demonstrēja (jā, jā, Sigfa, u gypsy bastard!) ir zaudējis ticību animēm ar hermafrodītu piedalīšanos, kā rezultātā izrādījas nespējīgs mani apgādāt ar tevi interesējušo, vizuālo izglītojošo materiālu. This post has been edited by GameMaster: Aug 14 2006, 16:41 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:20 |