![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
jaunaakajaa "A-ZET" zhurnaala numuraa ir rakstinsh par anime. ir veelams izlasiit! negribu neko staastiit, lai ir intriga.
![]() |
![]() ![]() |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Es zinu, ka hentai dažreiz ir normāls, nu man liekas, ka tā vajadzētu būt...
![]() bet tas, ko viņš tur stāsta, sazin kāpēc izklausās pēc hentai vai kaut kā tāda, jo normālā anime tādas šausmas neesmu redzējusi... -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Es zinu, ka hentai dažreiz ir normāls, nu man liekas, ka tā vajadzētu būt... ![]() bet tas, ko viņš tur stāsta, sazin kāpēc izklausās pēc hentai vai kaut kā tāda, jo normālā anime tādas šausmas neesmu redzējusi... tikapt labi varētu TEV jautāt kas ir normala anime? priekš katra no mums normāli tiek definetsun uztverts savadāk un kas vienai sabiedribas daļai patik tas otrai liekas pilnigi nepieņemami. Tādas krūtis nav iespējamas pat anime pasaulē. Bet vispār, vajadzētu šeit ielikt "Anime likumus" un tad padomāt, cik liela daļa labas animes tam atbilst... Lai nebūtu offtopic: nav jēgas sīki skaidrot FHM lasītājam par anime. tad ir jajautā, ko tu vispar esi redzejusi ka tik brīvi var spriest par to kas ir reals un nav reals anime pasule? tad ju neko daudz nesi redzējusi.. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:20 |