![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Psycholog |
![]() ![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Nu par to jau patiesībā var lemt tikai foruma tēvi, bet es vienkārši vēlētos dzirdēt foruma parasto useru domas.
Ja ir vēl kādi varianti, nekautrējieties, postojiet iekšā, nevienam tas netraucēs, es domāju. Personīgi es uzskatu, ka vajadzētu no foruma atdalīt sadaļu ART un izveidot no tā visa atsevišķu forumu (īsti vēl neesmu patiesībā izdomājis, kā tas varētu notikt) un sadaļu offtopic vajadzētu vairāk kontrolēt, t.i. lai viss forumā būtu pa tēmai, nevis ka ik pa laikam parādās visādi eksistencionāli jautājumi. Laikam nedaudz par daudz variantu saliku. Paldies par uzmanību ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE Ko mēs vēlamies no šī foruma? mazāk bezjedzigu poll un topiku no sērijas ""ko jūs domajat par to un to, ka jums patika tas un tas"", un vel milzum daudz citu bezjedzigu sarunau tematus. kads parmet par to ka offtopika ir par daudz spama, bet kurš tad rada šōs topiku? tiek radita labvēliga vide spamotajiem un vini to ar izmanto. ja tas ir tas par ko cilvēki satraucas. bet no otras puses citur izpausties jau nav kur izņemot offtopic jo 1)art sadala visadi maniaki nepartraukti liek iekša nenormālos daudzumos visa veida bildes un bildītes, kā arī apspriež vins, otra ar vistas kāju raditos zīmejums( protams ir arī izņēmumi) 2) anime sadaļa pirmais cilvēks padalās ar junāko ko ir noskatijies un uzraksta mazu recenziju, toties pec tam sākas vienkārš PĪĪ ( es noskatijos 4 ep ļoti patika, turpināšu skatīties un ja tiešām baigi forši un tada stila, ja reiz nav ko saturīgu piebilst tad labāk paklusē, jo nevienu tiešam neintresē cik daudz tu esi noskatijies ja nevari pārejiem pateikt ko noderīgu un lasīšanas vērtu. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 07:43 |