![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Tātad, esmu nolēmusi beidzot esmu nolēmusi kaut ko mēģināt noskaidrot par to savādo un sarežģīto mākslu, ko sauc par ANIME un MANGA. (lūdzu nedodiet man kaut kādus linkus)
jautājumi: 1.Kas īsti ir anime? Ko nozīmē tas vārds, un ko apzīmē ar anime jēdzienu? 2. Kas ir manga? Ar ko manga atšķiras no anime? 3. Vai anime vienmēr ir seriāls, līdzīgi kā pokemoni? Vai vienmēr anime ir līdzīga pokemoniem, un citiem s```, ko rāda pa TV3 no rīta? Ne jau stila ziņā, bet sižetā un tamlīdzīgās lietās... Daži no mani mokošajiem jautājumiem ir uzdoti, gaidu, atbildes, pēc tam var parādīties jauni jautājumi. ![]() piedodiet par šā miera traucējumu. This post has been edited by Ragana: Oct 21 2006, 12:31 -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
![]() ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Ujn nesaucioet mani par kaut kādu n00bu, tad jau drīzāk sliecos uz hakera pusi... .. ekhem.. ![]() jautājums: vai Jūs bieži salīdzinat multfilmas (piedodiet - animācijas filmas) reālajai dzīvei?? (gan šizetiskā gan izpildījuma nozīmē) tas liekas tā padumji.. ![]() lai nu kā, anime/manga (un vēl šādas tādas lietas) ir fantāzijas radītas.. ir pat Japānā daži likumi, kas nosaka to, ja anime/manga (dažos žanros) ir pārāk reālistiska - tās autorus var nopietni sodīt.. (kā piemēram tas gadījās ar Suwa Yuuji's Misshitsu).. mans ieteikums būtu nemētāt muļķi un nenolikt tos, kas tomēr kaut cik cenšas palīdzēt.. ![]() bet ja tā lieta tomēr interesē, tad nav arī problēmu pašam rakt augšā informāciju.. (paskataties/palasiet vairāk.. tad arī daudz kas kļūs skaidrāks..) -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:17 |